Rólunk

Sokszor kérdezik tőlünk: miért éppen BlackBerry?

Bevalljuk, az első BlackBerry megvásárlása tisztán a technikai adatok alapján, hideg fejjel történt - még 2009-ben. Tamás újságíró, rengeteget kommunikál írásban, létfontosságú volt számára, hogy minden hír azonnal eljusson hozzá és a levelekre gyorsan tudjon reagálni. Az első BlackBerryje egy 9700-as volt.

Nem telt el sok hét, és a megalapozott, logikus döntésből életre szóló vonzalom lett.

A BlackBerry ugyanis a legjobb kommunikátor az okostelefonok között – szerintünk.

Egész nap levelezünk, számtalan olvasói-vásárlói kérdésre válaszolunk, híreket olvasunk, menedzseljük a webshopot, információt osztunk meg egymással és az ügyfeleinkkel, összeegyeztetjük a naptárainkat, chatelünk – és ezt az idő nagy részében útközben vagy legalábbis nem a számítógép előtt ülve tesszük.

A BlackBerry pedig úgy szolgál ki minket mindebben, hogy egy pillanatra sem bizonytalanodik el, hanem teszi, amit kérünk tőle. A BlackBerry rendszere kiforrott, átgondolt és stabil, ezért gyorsabbak, hatékonyabbak és kiegyensúlyozottabbak vagyunk általa. Hát ezért a BlackBerry.

Néhány adat a „BlackBerrys" múltunkból és jelenünkből:

  • A következő készülékek fordultak meg a kezünkben az idők folyamán: BB9700, BB9800, BB9900, BB9360, PlayBook, Z10, Z30, Z3, Q5, Q10, Leap, Passport, Classic, PRIV, DTEK50, DTEK60, KEYone, KEY2 és KEY2 LE – jelenleg mindketten KEY2-t használunk.
  • Többet beszélünk egymással BBM-en, mint e-mailen vagy telefonon (nagyságrendekkel)
  • A BerryBlog – a BerryBolt tartalmi partnere – 2010. december 1-jén indult, azóta 2400 bejegyzés született rajta és ez havi szinten átlagosan 30-cal nő
  • A BerryBlog BBM-csatornája jelenleg a legnépesebb magyar BBM-csatorna
  • Az Index.hu rendszeresen szemlézi a BerryBlogot, mint elsődleges itthoni hírforrást
  • A BerryBolt a blog egyéves születésnapján, 2011. december 1-jén indult el, azóta üzemel 7/24/365-ben
  • 2014. áprilisától hivatalos BlackBerry-forgalmazók lettünk, így felvettük a kínálatba a – gyárilag szolgáltatófüggetlen, kétéves jótállással árúsított – telefonokat is
  • Azóta eltelt időben Magyarország legnagyobb független BlackBerry-forgalmazójává nőttük ki magunkat
  • Ha BlackBerrys kérdésed van, azt felteheted e-mailen, telefonban, BBM-csatornán, Facebookon, Twitteren, kommentben, de olyan is volt már, hogy levelet (!!!) kaptunk.

Reméljük, hogy Te is megtalálod azt a készüléket vagy tartozékot a BerryBolt kínálatában, mely hatékonyabbá vagy éppen egyszerűbbé, gondtalanabbá teszi a mindennapjaidat: ami kerekké teszi a Te BlackBerry-történetedet.

Koi Tamás (KEY2 - fekete)
újságíró, blogger, cégtulajdonos

és

Banga Zsuzsanna (KEY2 - fekete)
marketinges, PR-es