Szállítás és fizetés

Milyen szállítási módok közül választhatsz?

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti mérettől és súlytól függetlenül 1290 Ft-ért:

  • Házhozszállítás (az ország teljes területére)
  • GLS CsomagPont kiszállítás (csomagautomatákba is)

A kiszállítás - raktáron lévő termék esetén - futárral és GLS CsomagPontra egyaránt általában 2-3 munkanapot vesz igénybe. (Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy ez természetesen a beszerzés idejével meghosszabbodik.)

Amennyiben rendelésed értéke eléri a bruttó 25 000 Ft-ot, a kiszállítás ingyenes.

Házhozszállítás esetén e-mailben értesít a GLS, hogy a következő munkanapon szállítja a csomagod. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, vagy a személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

Házhozszállítás esetén, ha valamiért mégsem ért el a futár, és nem jelölsz meg másik kiszállítási napot, a GLS a következő munkanapon újból megkísérli kiszállítani a rendelésed.

Milyen fizetési módok közül választhatsz?

A webshopban megrendelt termékeket kifizetheted:

  • E-pénzzel vagy bankkártyával a Barion online felületén keresztül
  • Előre utalással
  • Utánvéttel

Ha online bankkártyás fizetést / e-pénz fizetést választasz, akkor a rendszerünk a megrendelés véglegesítésekor átirányít a fizetési szolgáltató (Barion) biztonságos fizetőoldalára. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed (barionos azonosítód) és jelszavad megadásával tudsz fizetni. Ha a bankkártyás fizetést követően regisztrálod magad a Barion rendszerébe, a legközelebbi vásárláskor bankkártyaadatok helyett elég megadnod a barionos azonosítódat és jelszavadat a fizetéshez. Elfogadott bankkártya-típusok online bankkártyás fizetés esetén: VISA/Electron, MasterCard, Maestro, AMEX.

Amennyiben előre utalással szeretnéd kifizetni a megrendelt termékeket, úgy rendszerünk a megrendelés megérkezése után egy, a banki utaláshoz szükséges információkat tartalmazó e-mailt küld neked a rendeléskor megadott e-mail címre. A termék(ek)et a vételár jóváírása után adjuk át a futárszolgálatnak. 

Az utánvétes fizetés azt jelenti, hogy a csomagodért a futárnak vagy a GLS CsomagPonton fizetsz. Ezeket a csomagokat tipikusan készpénzzel szokták kifizetni, de számos átvételi helyen, illetve az összes futárnál tudsz már bankkártyával is fizetni.  Elfogadott bankkártya-típusok a futárnál indított fizetési tranzakcióknál: VISA/Electron, MasterCard, Maestro, AMEX.