Eszközadatok törlése gyári adatok visszaállításával - Android

Mielőtt új készülékre váltasz vagy jelenlegi BlackBerry készülékedet átadod másnak (például beküldöd hozzánk szervizelésre), mindenképpen töröld az azon levő adatokat. 

A gyári adatok visszaállítása az összes adatot véglegesen törli a készülékről, így azok nem állíthatók vissza. Ezek az adatok az e-mail fiókokra, a letöltött alkalmazásokra, a médiafájlokra, a dokumentumokra, a böngésző könyvjelzőire és a beállításokra is vonatkoznak.

  1. Húzd lefelé két ujjadat egyszer, vagy egy ujjadat kétszer a képernyő tetejéről.
  2. Érintsd meg a Beállítások > Biztonsági mentés és visszaállítás elemet.
  3. Érintsd meg a Gyári adatok visszaállítása > Telefon visszaállítása lehetőséget.
  4. Ha a készülék kéri, add meg a zárolás feloldására használt kombinációt.
  5. Érintsd meg a Minden törlése lehetőséget.

Tipp: Ha más módon törlöd az eszközadatokat (például a képernyőzár tíz hibás megadásával), újraindításkor az eszköz addig nem fog működni, amíg meg nem adod a készülékhez kapcsolt Google™-fiók hitelesítő adatait. A fenti eljárás szerinti gyári visszaállítás végrehajtása után azonban erre nincs szükség.