BlackBerry DTEK60 Smart Pocket

BlackBerry
7 990 Ft
Fekete
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
ACC-63068-001
Raktáron 7 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

A BlackBerry DTEK60-hoz készült Smart Pocket egységesíti a gyártó hagyományos, sima bőrtokjainak funkcióját és előnyeit a legújabb készülékeknél megjelent, extra funkciókat biztosító flip bőrtokok előnyeivel. A felülről bebújtatható készülék kijelzőjének egy része a tokban is látható, az anyagba vágott kis ablakocskában pedig az összes fontos információ megjelenik, beleértve az időt, a beérkező üzeneteket, értesítéseket, így akkor sem maradsz le semmiről, ha a telefonodat mindvégig a tokjában tartod.

A Smart Pockettel emellett a tokba helyezve is böngészheted üzeneteidet, valamint fogadhatod a bejövő hívásokat.

A telefont a tokban is töltheted, illetve csatlakoztathatsz hozzá headsetet.

Kompatibilis készülékek: BlackBerry DTEK60

Részben bőr, részben textil kialakítású tok.

Az eredeti bőrtok az idő előrehaladtával természetes módon alkalmazkodik a környezetéhez, így a használat során csekély mértékben tágulhat, valamint változhat a színe is. Ápolást nem igényel, bőr- és cipőtisztító szerektől óvni kell!

BlackBerry

A BlackBerry az első okostelefon-gyártók egyikeként tette le az iparág technológiai alapjait, elsősorban vállalatok számára kínált, biztonságos mobilkommunikációs megoldásaival. A cég a mobilkészülékek mellett a biztonságos infrastruktúra összes elemét (biztonságos flottakezelő platform és alkalmazások, adatcserélő hálózat) nyújtja ügyfeleinek, köztük számos globális nagyvállalatnak, valamint kormányzatnak.