Skinomi TechSkin kijelzővédő fólia BlackBerry Leaphez

Skinomi
4 290 Ft
n/a
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
B00V7CICFK
Raktáron 4 290 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

Az Egyesült Államokban gyártott Skinomi TechSkin a kijelzővédők királykategóriáját képviseli, mely nem csak az átlagosnál robusztusabb védelmet nyújt a telefonod kijelzőjének, hanem az olcsóbb kijelzővédő fóliákkal szemben felülete hosszabb ideig ellenáll a használat során keletkező fizikai behatásoknak. A legellenállób thermoplasztikus poliuretánból készült Skinomi TechSkin fólia a rugalmas anyagnak és a speciális, nedves felhelyezési eljárásnak köszönhetően a lekerekített élű kijelzőkre is tökéletesen tapad, illetve pontosabban felhelyezhető.

A teljesen átlátszó fólia nem torzítja a kijelző képét, valamint csökkenti az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések okozta zavaró hatásokat (oleophobic megoldás). 

A csomag tartalma:

  • 1 db Skinomi Techskin kijelzővédő fólia
  • Textil törlőkendő
  • Vízbázisú felhordó anyag (spray formájában)
  • Felhelyezési útmutató

FIGYELEM! A Skinomi TechSkin a hagyományos kijelzővédő fóliákkal ellentétben nyomtalanul eltávolítható nedves felhordóbázissal rendelkezik, a pontos felhelyezéshez kövesd a használati útmutatóban leírtakat! Webshopunk semmilyen felelősséget nem vállal a használati útmutatóban foglaltak be nem tartásából eredő károkért, különös tekintettel a készülékházba jutó folyadék okozta hibás működésért.

Skinomi

A Skinomit igazi technológiafüggők alapították meg Amerikában, olyan felhasználók, akik a nagy becsben tartott, drága okostelefonjaikra, tabletjeikre úgy vigyáznak, mint a szemük fényére. Ők azok, akik ugyanakkor nem szerették volna vastag tokokkal eltakarni a készülékek kecses idomait, hogy az mindvégig megőrizze az eredeti tervezők által megálmodott formát. Így jött létre a Skinomi TechSkin termékvonal, mely az egyedülálló vízes felhordású tapadóréteggel ellátott fóliáival hatékony védelmet nyújt a mindennapok használata során a kisebb sérülések, karcolódásokkal szemben.