StilGut mobiltartó kistáska

StilGut
20 990 Ft
Nappa piros
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
B017DK1JD6
Raktáron 20 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

A valódi bőrből készült, elegáns StilGut mobiltartó kistáska a pénztárcák és a mobiltelefon tokok előnyeit egységesíti egy kompakt, mégis minden szükséges személyes tárgyat befogadó hordozható tartóban, melyet az alkalomtól függően akár önállóan, akár nagyobb táskába rakva is hordhatsz.

Az átgondolt belső elrendezésű táska két rekeszt kínál az apró használati tárgyaknak, például rúzsnak, kulcsoknak vagy az aprópénznek, két további zsebet a bankjegyeknek, valamint összesen tizenkét plasztikkártyát (személyi igazolvány, jogosítvány, bankkártyák, klubkártyák stb.) nyel el a telefonod mellett. 

A StilGut mobiltartó kistáska legfeljebb 5,5 hüvelykes képátlójú, hagyományos méretű (16:9-es képarányú kijelzővel ellátott) okostelefonokhoz használható!

  • Külső méretek: 20 x 10,5 x 3 cm
  • Tömeg: 225 gramm

Garantáljuk, hogy a StilGut termék minőségével maximlisan elégedett leszel, de ha valamiért mégsem nyeri el a tetszésedet a kiegészítő, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheted hozzánk és mi visszafizetjük az árát.

StilGut

Német precizitás és első osztályú minőség - ezek jellemzik a StilGut GmbH termékkínálatát, mely elsősorban különböző színű és felületkezelésű, kivétel nélkül valódi bőrből készített tokokból áll. Ha az elegancia a lételemednek számít, a StilGut termékeiben biztosan nem fogsz csalódni.