StilGut autós gyorstöltő

StilGut
4 690 Ft
Acél
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
B01E3Z12O0
Érkezik 4 690 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

 A StilGut autós gyorstöltőjével nem jelent többé problémát, ha a mobilod akkuja vészesen lemerült. Elég egy negyedórás autóút és máris hosszú órákra elegendő töltést pumpál a mobilod akkumulátorába(*) ez a stílusos, kompakt szivargyújtó-töltő. 

A töltő kompatibilis a QualComm QuickCharge technológia 2.0-s verziójával.

  • Csatlakozók: USB x 1
  • Kimeneti feszültség: 5 V
  • Áramerősség: 4,8 A
  • Szín: ezüst

A csomag nem tartalmazza az USB-kábel!

(*) Az optimális teljesítményhez a töltőn kívül a telefonkészüléknek is támogatnia kell a QuickCharge technológiát.


QuickCharge kérdezz-felelek:

Számít, hogy milyen kábelt használok a töltőmmel?

A QuickCharge technológia a kábel típustától függetlenül működik, azaz microUSB, Type A és USB C kábeleket egyaránt használhatsz a töltéshez. A kábelek meghosszabbítását azonban nem javasoljuk.

Árthat-e a QuickCharge töltés a telefonom akkumulátorának?

Fontos, hogy a QuickCharge technológia úgy lett megalkotva, hogy a rendszerrel kompatibilis okostelefonok akkumulátorainak működési tűréshatárán belül maradjon. Szemben a hagyományos töltéssel, a QuickCharge kifejezetten az adott készülékben lévő akkumulátorra optimalizált töltési forma, mely nem terheli túl, nem károsítja az akkumulátorcellákat.

A telefonom nem kompatibilis a QuickCharge technológiával, működik vele azért ez a töltő?

Igen, ez esetben normál töltőként működik a töltő (gyorstöltő funkció nélkül).

Mennyire gyors valójában a QuickCharge 2.0 töltés?

Laboratóriumi tesztek alapján a QuickCharge 2.0 gyorstöltés 75%-kal gyorsabb töltést eredményezhet a hagyományos töltőkhöz képest. A töltés tényleges sebessége ugynakkor számos tényezőtől függhet, úgy mint a készülék akkumulátorának kapacitása, töltöttségi szintje és egyéb környezeti változók (például hőmérséklet).

StilGut

Német precizitás és első osztályú minőség - ezek jellemzik a StilGut GmbH termékkínálatát, mely elsősorban különböző színű és felületkezelésű, kivétel nélkül valódi bőrből készített tokokból áll. Ha az elegancia a lételemednek számít, a StilGut termékeiben biztosan nem fogsz csalódni.