StilGut flip bőrtok BlackBerry KEYone-hoz

StilGut
9 990 Ft
Barna
Választék:
Cikkszám Szín Készlet Ár
n/a
B071J1FZQ8
Barna Érkezik 9 990 Ft
n/a
B071ZDTHTC
Fekete Raktáron 9 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

Hogyan kölcsönözhetsz még nagyobb eleganciát és védelmet a BlackBerrydnek? A válasz a StilGut flip bőrtokja, mely a telefonod elejét és hátlapját egyaránt védi, teljes egészében bőrbe borítva a BlackBerryd burkolatát, miközben készülék csatlakozói, hangszórója és fontosabb vezérlőszervei szabadon maradnak. A kézzel varrt, valódi bőrből készült könnyű tok aktív funkcióval is rendelkezik, vagyis a telefon érzékeli, ha becsukod vagy kinyitod a fedlapot, ezzel energiát spórolhatsz, illetve beállíthatsz hozzá automatikus hívásfunkciókat.

Garantáljuk, hogy a BerryBoltban forgalmazott StilGut bőrtok minőségével maximlisan elégedett leszel, de ha valamiért mégsem nyeri el a tetszésedet a kiegészítő, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheted hozzánk és mi visszafizetjük az árát.

BlackBerry KEYone-hoz. Alulra nyíló változat.

StilGut

Német precizitás és első osztályú minőség - ezek jellemzik a StilGut GmbH termékkínálatát, mely elsősorban különböző színű és felületkezelésű, kivétel nélkül valódi bőrből készített tokokból áll. Ha az elegancia a lételemednek számít, a StilGut termékeiben biztosan nem fogsz csalódni.