UKarbon készülékfólia BlackBerry Classichoz

UKarbon
4 490 Ft
Beton
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
BBCLCO01
Raktáron 4 490 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

Az Angliában gyártott UKarbon készülékfóliákkal úgy teheted teljesen egyedivé az okostelefonodat, hogy a készülék eredeti formája megmarad. A kitűnő minőségű 3M/HEXIS fóliából precíziós lézeres eljárással kivágott, könnyen felhelyezhető fóliák nem csak a telefonod külsejét változtatják meg, hanem védik is az eredeti burkolatot a kisebb sérülésektől, karcolódásoktól, valamint adott esetben jobb fogást is kölcsönöznek a készüléknek.

A UKarbon készülékfóliák nyom nélkül eltávolíthatók, így a telefonod kinézetét olyan gyakran változtadhatod, amilyen gyakran csak akarod.

A csomagban lévő matrica a mintázattól függetlenül PVC-ből készült!

A UKarbon fóliák felhelyezése egyszerű, de a tartós és buborékmentes ragasztás érdekében nézd meg a fenti videós bemutatót, így a készüléked hosszú ideig megőrzi majd egyediségét.

UKarbon

A végzős egyetemisták által alapított UKarbon egyik alapelve szerint karbonba burkolva minden jobban néz ki. Az angol cég első termékei ennek megfelelően a prémium minőségű karbonmintás matricák voltak, melyeket okostelefonokra, tabletekre vagy akár játékkonzolokra is rá lehet ragasztani. A UKarbon választéka mára elképesztően sokszínűvé vált, hogy még jobban kifejezhesd a matricáikkal az egyéniséged.