Belkin QuickCharge 3.0-s gyorstöltő

Belkin
15 990 Ft
Fehér
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
F7U034VF04-SLV
Raktáron 15 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

Töltsd fel a QuickCharge-kompatibilis mobilodat ezzel a Belkin BOOST↑UP töltővel hipersebességgel! Ha éppen csak pár perced van, ez a töltő ennyi idő alatt is segíthet, hogy a telefonod a nap végéig kibírja, fél órányi töltéssel pedig már közel 80%-ra tölti a készüléked akkumulátorát! A töltőhöz egy 1,2 méter hosszúságú USB Type-C kábelt is mellékel a gyártó.

Tulajdonságok: 

  • Bemeneti feszültség: 110-220VAC 50-60 Hz
  • Kimenet: 1 x QC3.0 USB Type-A csatlakozóval, 3.6V~6.5V/3A, 6.5V~9V/2A, 9V~12V/1.5A
  • Kimeneti teljesítmény: maximum 18W (10W QuickCharge nélkül)
  • Tartozék 1,2 méteres USB Type-C kábel
  • Szín: ezüst-fehér

Kompatibilis készülékek: BlackBerry DTEK60, BlackBerry KEYone, BlackBerry Motion, BlackBerry KEY2


QuickCharge kérdezz-felelek:

Számít, hogy milyen kábelt használok a töltőmmel?

A QuickCharge technológia a kábel típustától függetlenül működik, azaz microUSB, Type A és USB C kábeleket egyaránt használhatsz a töltéshez. A kábelek meghosszabbítását azonban nem javasoljuk.

Árthat-e a QuickCharge töltés a telefonom akkumulátorának?

Fontos, hogy a QuickCharge technológia úgy lett megalkotva, hogy a rendszerrel kompatibilis okostelefonok akkumulátorainak működési tűréshatárán belül maradjon. Szemben a hagyományos töltéssel, a QuickCharge kifejezetten az adott készülékben lévő akkumulátorra optimalizált töltési forma, mely nem terheli túl, nem károsítja az akkumulátorcellákat.

A telefonom nem kompatibilis a QuickCharge technológiával, működik vele azért ez a töltő?

Igen, ez esetben normál töltőként működik a töltő.

Mennyire gyors valójában a QuickCharge 3.0 töltés?

Laboratóriumi tesztek alapján a QuickCharge 3.0 gyorstöltés legalább kétszer gyorsabb töltést eredményezhet a hagyományos (gyors)töltőkhöz képest. A töltés tényleges sebessége ugynakkor számos tényezőtől függhet, úgy mint a készülék akkumulátorának kapacitása, töltöttségi szintje és egyéb környezeti változók (például hőmérséklet).

Belkin

A Belkin onnan indult, ahonnan a számítástechnika és mobilkommunikáció nagyágyúi. A vállalat garázscégként kezdte a '80-as évek elején, számítógépes kábelek gyártásával és forgalmazásával alapozta meg a jövőjét, mára pedig a számítástechnikától, a mobil iparágon át a hálózati berendezésekig bezárólag számos területen van jelen minőségi portfóliójával.