BlackBerry KEYone flip bőrtok

BlackBerry
14 990 Ft
Fekete
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
FCB100-3AALWE1
Raktáron 14 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

A BlackBerry KEYone-hoz készült flip bőrtok teljes védelemmel látja el a telefonod elő- és hátlapját. A kijelző elé behajtható, valamint a hátlapot is védő elegáns, bőrből készült borító még nagyobb exkluzivitást kölcsönöz a telefonodnak. A tok fedlapján lévő kis ablakon keresztül a bekapcsológomb megnyomását követően leolvashatod a legfontosabb információkat, így többek között az időt, vagy a beérkezett, olvasatlan üzeneteid számát, így garantáltan akkor sem maradsz le semmiről, ha a tokot csukva tartod.

A flip bőrtokkal csukott fedél mellett is böngészheted üzeneteidet, valamint fogadhatod a bejövő hívásokat.

Eredeti, gyári tartozék. Kompatibilis készülékek: BlackBerry KEYone

Fekete színben.

Az eredeti bőrtok az idő előrehaladtával természetes módon alkalmazkodik a környezetéhez, így a használat során csekély mértékben tágulhat, valamint változhat a színe is. Ápolást nem igényel, bőr- és cipőtisztító szerektől óvni kell!

BlackBerry

A BlackBerry az első okostelefon-gyártók egyikeként tette le az iparág technológiai alapjait, elsősorban vállalatok számára kínált, biztonságos mobilkommunikációs megoldásaival. A cég a mobilkészülékek mellett a biztonságos infrastruktúra összes elemét (biztonságos flottakezelő platform és alkalmazások, adatcserélő hálózat) nyújtja ügyfeleinek, köztük számos globális nagyvállalatnak, valamint kormányzatnak.