PNY QuickCharge 3.0-s gyorstöltő

PNY
9 990 Ft
n/a
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
P-AC-UQ-KEU30-RB
Raktáron 9 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

A PNY QuickCharge 3.0-kompatibilis gyorstöltője ideális kiegészítő, ha csak rövid ideig tudod tölteni a telefonodat, hiszen a fejlett töltésvezérlő áramkörnek köszönhetően a gyorstöltő funkció rendkívül hatékonyan képes feltölteni a készülékedet, feltéve, hogy az is megfelel a QuickCharge 3.0-s szabványnak. A töltő természetesen kompatibilis a szabvány korábbi verzióit támogató okostelefonokkal, illetve a QuickCharge gyorstöltési funkcióval nem rendelkező készülékekkel, ez esetben is az átlagnál erősebb töltőáramot biztosít.

Tulajdonságok:

  • Bemeneti feszültség: 110-220VAC 50-60 Hz
  • Kimenet: 1 x QC3.0 USB Type-A csatlakozóval, 3.6V~6.5V/3A, 6.5V~9V/2A, 9V~12V/1.5A
  • Maximális teljesítmény: 18 W
  • Méretek és tömeg: 45,1mm x 23,2 x 35,2mm / 51,8g
  • A csomag USB kábelt nem tartalmaz!

QuickCharge kérdezz-felelek:

Számít, hogy milyen kábelt használok a töltőmmel?

A QuickCharge technológia a kábel típustától függetlenül működik, azaz microUSB, Type A és USB C kábeleket egyaránt használhatsz a töltéshez. A kábelek meghosszabbítását azonban nem javasoljuk.

Árthat-e a QuickCharge töltés a telefonom akkumulátorának?

Fontos, hogy a QuickCharge technológia úgy lett megalkotva, hogy a rendszerrel kompatibilis okostelefonok akkumulátorainak működési tűréshatárán belül maradjon. Szemben a hagyományos töltéssel, a QuickCharge kifejezetten az adott készülékben lévő akkumulátorra optimalizált töltési forma, mely nem terheli túl, nem károsítja az akkumulátorcellákat.

A telefonom nem kompatibilis a QuickCharge technológiával, működik vele azért ez a töltő?

Igen, ez esetben normál töltőként működik a töltő.

Mennyire gyors valójában a QuickCharge 3.0 töltés?

Laboratóriumi tesztek alapján a QuickCharge 3.0 gyorstöltés legalább kétszer gyorsabb töltést eredményezhet a hagyományos (gyors)töltőkhöz képest. A töltés tényleges sebessége ugynakkor számos tényezőtől függhet, úgy mint a készülék akkumulátorának kapacitása, töltöttségi szintje és egyéb környezeti változók (például hőmérséklet).

PNY

Az 1985-ben alapított amerikai PNY Technologies eleinte leginkább a számítástechnikai komponenseivel vívott ki méltán jó hírnevet magának, később pedig megjelentek kínálatában a fotó/videó megoldások és a mobilkiegészítők is. A cég 1994-es európai megjelenését követően hamar a kontinens egyik legismertebb és legelismertebb márkájává nőtte ki magát.