BBM Enterprise licenc

BlackBerry
16 990 Ft
n/a
Választék:
Cikkszám Időtartam Ár
1 év
SPA-60299-001
1 év 16 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

A legmagasabb szinten tikosított azonnali üzenetküldés a BlackBerrytől - Androidra és iOS-re is.

A BBM Enterprise licenc megvásárlásával elérhetővé válik a világ egyik legbiztonságosabb üzenetküldő megoldása akár egyéni felhasználók, akár cégek számára. Már egy licenc biztosítja, hogy az üzeneteid minden csevegőpartnereddel vállalati szintű titkosítást kapjanak.

A BBM Enterprise (korábban BBM Protected) lehetővé teszi a szervezeteknek, hogy a BlackBerry azonnali üzenetküldő platformjának összes előnyét egy biztonságosabb, adatvédelmi, titkosítási szempontból a legmagasabb sztenderdeknek megfelelő közegben használhassák. A BBM Enterprise platformon a munkatársaknak a kétszereplős chat mellett csoportkommunikációs-kollaborációs lehtőség is biztosított, fejlett üzenetkezelési lehetőségekkel (azonnali kézbesítési és olvasási visszajelzés, üzenet továbbítás, visszahívás, olvasási időzítés) megtámogatva. A platform használatát a rendszergazda az Enterprise Identity Administation konzolon keresztül felügyelheti és különféle házirendekkel szabályozhatja.

A licenc tartalmazza a BBM Enterprise Plus szolgáltatást is, mellyel akkor is biztosított a megerősített pont-végpont titkosítás, ha csak az egyik fél rendelkezik BBM Enterprise előfizetéssel.

A szolgáltatás a BBM meglévő titkosításán felül extra titkosítási rétegeket épít fel a kommunikációra, így a BBM Enterprise a ma elérhető legmagasabb szintű szoftveres titkosítást nyújtja mind pont-végpont szinten, mind pedig az adatcsatorna (in transit) szintjén. A BBM Enterprise titkosítási topológiájáról az alábbi leírás nyújt részletes információt (angol nyelven).

Rendszerkövetelmények:

  • BlackBerry OS 6.0, 7.0 vagy 7.1
  • BlackBerry 10 10.1, 10.2, 10.3
  • Android 4.0 vagy újabb
  • iOS 6.0 vagy újabb

A BBM Enterprise szolgáltatás használatához a legfrisebb BBM/BBM Enterprise kliens letöltése szükséges.

BBM Enterprise telepítési és adminisztrációs útmutató

  • Elektronikus licenc vásárlása során kizárólag a szoftver használatára szerzel jogot, a szellemi termék tulajdonjoga a szoftver gyártójáé marad. Felhívjuk a figyelmedet, hogy az elektronikus licencekre vonatkozó felhasználói szerződést közvetlenül a BlackBerryvel kötöd. 
  • Elektronikus licencek esetén a terméktámogatást közvetlenül a BlackBerry biztosítja. Felhívjuk figyelmedet, hogy az elektronikus licencek aktiválása haladó szintű informatikai ismereteket és haladó angol nyelvismeretet igényel!
  • Elektronikus licencek vásárlásáról bővebben itt találsz leírást.
  • Az elektronikus licencek értékesítésével kapcsolatos (konkrét megrendelésekre, vagy adott termékek megrendelésére vonatkozó) kérdéseidet a licenc@berrybolt.hu e-mail címen várjuk.

BlackBerry

A BlackBerry az első okostelefon-gyártók egyikeként tette le az iparág technológiai alapjait, elsősorban vállalatok számára kínált, biztonságos mobilkommunikációs megoldásaival. A cég a mobilkészülékek mellett a biztonságos infrastruktúra összes elemét (biztonságos flottakezelő platform és alkalmazások, adatcserélő hálózat) nyújtja ügyfeleinek, köztük számos globális nagyvállalatnak, valamint kormányzatnak.