BlackBerry RC-1500EU QuickCharge gyorstöltő

BlackBerry
10 490 Ft
n/a
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
ACC-62455-001
Raktáron 10 490 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

A BlackBerry új gyorstöltője a Qualcomm által kifejlesztett QuickCharge 2.0 (*) technológiának köszönhetően gondoskodik arról, hogy a rendszerrel kompatibilis okostelefonodat vagy tabletedet villámgyorsan, akár 75%-kal gyorsabban feltölthesd. A cserélhető konnektor adapter (**) révén a töltő ideális választás lehet utazáshoz, az USB-csatlakozásnak (***) köszönhetően pedig bármilyen, USB-csatolóval ellátott okostelefon vagy tablet táplálható a töltővel.

Tulajdonságok:

  • Töltőáram erőssége: 5-9 V - 1500 mA, 12 V - 1125 mA
  • Maximális teljesítmény: 13.5 W

(*) A QuickCharge 2.0 gyorstöltő funkció csak QuickCharge 2.0-kompatibilis okostelefonokkal (pl. BlackBerry PRIV) vagy tabletekkel működik, egyéb esetben a gyorstöltő normál töltőként funkcionál. A QuickCharge-kompatilibis eszközök listája itt található.

(**) A konnektor adapter külön megvásárolható tartozék.

(***) Az USB-kábel külön megvásárolható tartozék.


QuickCharge kérdezz-felelek:

Számít, hogy milyen kábelt használok a töltőmmel?

A QuickCharge technológia a kábel típustától függetlenül működik, azaz microUSB, Type A és USB C kábeleket egyaránt használhatsz a töltéshez. A kábelek meghosszabbítását azonban nem javasoljuk.

Árthat-e a QuickCharge töltés a telefonom akkumulátorának?

Fontos, hogy a QuickCharge technológia úgy lett megalkotva, hogy a rendszerrel kompatibilis okostelefonok akkumulátorainak működési tűréshatárán belül maradjon. Szemben a hagyományos töltéssel, a QuickCharge kifejezetten az adott készülékben lévő akkumulátorra optimalizált töltési forma, mely nem terheli túl, nem károsítja az akkumulátorcellákat.

A telefonom nem kompatibilis a QuickCharge technológiával, működik vele azért ez a töltő?

Igen, ez esetben normál töltőként működik a töltő (gyorstöltő funkció nélkül).

Mennyire gyors valójában a QuickCharge 2.0 töltés?

Laboratóriumi tesztek alapján a QuickCharge 2.0 gyorstöltés 75%-kal gyorsabb töltést eredményezhet a hagyományos töltőkhöz képest. A töltés tényleges sebessége ugynakkor számos tényezőtől függhet, úgy mint a készülék akkumulátorának kapacitása, töltöttségi szintje és egyéb környezeti változók (például hőmérséklet).

BlackBerry

A BlackBerry az első okostelefon-gyártók egyikeként tette le az iparág technológiai alapjait, elsősorban vállalatok számára kínált, biztonságos mobilkommunikációs megoldásaival. A cég a mobilkészülékek mellett a biztonságos infrastruktúra összes elemét (biztonságos flottakezelő platform és alkalmazások, adatcserélő hálózat) nyújtja ügyfeleinek, köztük számos globális nagyvállalatnak, valamint kormányzatnak.