StilGut oldalra nyíló flip bőrtok Passporthoz (csat nélkül)

StilGut
9 990 Ft
Fekete
Választék:
Cikkszám Készlet Ár
n/a
B00OUKLUUU
Raktáron 9 990 Ft
Add meg a mennyiséget:
  • -
  • +
Leírás

Hogyan kölcsönözhetsz még nagyobb eleganciát és védelmet a telefonodnak? A válasz a StilGut flip bőrtokja, mely a telefonod elejét és hátlapját egyaránt védi, teljes egészében bőrbe borítva a készülék burkolatát, miközben a csatlakozók, hangszórók és fontosabb vezérlőszervek szabadon maradnak. A kézzel varrt, valódi bőrből készült könnyű tok aktív funkcióval is rendelkezik, vagyis a telefon érzékeli, ha becsukod vagy kinyitod a fedlapot, ezzel energiát spórolhatsz, illetve beállíthatsz hozzá automatikus hívásfunkciókat.

Garantáljuk, hogy a BerryBolt által forgalmazott, valódi bőrből készül StilGut tok minőségével maximlisan elégedett leszel, de ha valamiért mégsem nyeri el a tetszésedet a kiegészítő, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheted hozzánk és mi visszafizetjük az árát.

StilGut

Német precizitás és első osztályú minőség - ezek jellemzik a StilGut GmbH termékkínálatát, mely elsősorban különböző színű és felületkezelésű, kivétel nélkül valódi bőrből készített tokokból áll. Ha az elegancia a lételemednek számít, a StilGut termékeiben biztosan nem fogsz csalódni.